Hoe werken we?

Bij de renovatie of plaatsing van uw nieuwe keuken of badkamer komt heel wat kijken. U brengt er veel kwali-tijd door. Functionaliteit, comfort, veiligheid, stemmigheid en energiebewustzijn primeren, en dus moet het totaalplaatje 100% kloppen.  

 

Daarom komen we graag bij u langs voor een eerste intakegesprek waarbij we vooral goed luisteren, en al een initiële opmeting van de ruimte(s) doen. Mogelijks heeft u voor zichzelf al een 'moodboard' opgemaakt om uw interieurwensen inzichtelijk te maken. Maar we gaan u ook inspireren met onze knowhow en ervaring. In elk geval nemen we de tijd tot we uw verwachtingen goed begrepen hebben en starten dan met het creatieproces. 

 

Met een 3D-ontwerp bezoeken we u vervolgens een tweede keer, waarbij we zowel het ontwerp bespreken als de mogelijkheden van kleuren, materialen, kraanwerk, meubelbeslag, scharnieren, deur- en kastgrepen, sloten... Eens alle onbekende parameters ingevuld, en na een gedetailleerde opmeting, bezorgen we u een transparante offerte met een planning van plaatsing en oplevering waarvan we niet meer afwijken.   

 

Elke technische uitdaging is er een waarnaar we uitkijken, want van creativiteit krijgen we een 'boost'. Heeft u ergens een 'zot' idee dat u onuitvoerbaar lijkt? We bestuderen het, doen de nodige research en bedenken een out-of-the-box-oplossing. Soms vinden we dankzij uw suggesties prototypes uit waarmee we dan weer andere klanten gelukkig maken. Enkele voorbeelden? Stopcontacten in spiegels; onzichtbare plafondhoge deuren met onzichtbare scharnieren; glazen wanden in balustrades op een overloop of tussenverdieping; de borstwering van een trap uitbekleden in glas; een gebogen keukenwerkblad of spoelbak, of gebogen tabletten voor wastafels in de badkamer; latwerk van eik op een zwarte achterwand; een secretaire met verborgen compartiment; een bibliotheekkast die openschuift over een verborgen deurpost; een gebogen houten brug over uw vijver of gracht? Name it, and we do it!         

 

'Flexibel schakelen' is onze motto. Uw opdracht lijdt nooit vertraging want we hebben de productiesnelheid zelf in handen en we hoeven op niemand te wachten. Wij investeerden immers bewust in een modern machinepark: zagen, frezen, schuren, polijsten, afplakken en verlijmen doen we allemaal zelf. Met een hightech-laserbewerking zorgen we voor een watervaste PU-verlijming van alle platen. We verwerken materialen als massief hout, laminaat, multiplex, fineer, lak, composiet. En voor inox, corian, solid surface, marmer, graniet, natuursteen en keramische werkbladen hebben we vaste, betrouwbare partners die op maat leveren. 

 

Efficiëntie is een ander ordewoord. We laden alles in 1 keer in onze grote polyvalente vrachtwagen en... weg zijn wij!  Daarom heeft PTRS een onbeperkte actieradius in België en ver daarbuiten. Dat maakt dat we ook uw tweede verblijf aanpakken aan de kust of in de Ardennen tot zelfs in het buitenland toe.  Door bewust te kiezen voor 1 grote vrachtwagen hoeven we slechts 1x naar de werf te rijden (goed voor het milieu) en kunnen we werkelijk alle werkmateriaal, afgewerkte kasten, werkbladen, sanitair en onderdelen in de laadruimte stapelen. Bovendien is die vrachtwagen uitgerust met slaapgelegenheid zodat wij dagen of zelfs weken op een werf kunnen kamperen. Lange afstanden schrikken niet af want er zijn altijd 2 chauffeurs die elkaar afwisselen waardoor we onderweg niet hoeven te stoppen.

 

Ecologisch zijn we trouwens ook. Afvalscheiding en recyclage van materialen in ons productie-atelier en op de werf staan hoog op onze bewustzijnsradar. Zonnepanelen op het dak van ons productieatelier voorzien ons machinepark van groene energie. Aangepaste LED-verlichting vindt u terug op en in de machines, in onze kantoren en in de ontmoetingsruimte voor jullie, onze klanten.