Even voorstellen…

PTRS... dat zijn wij, Bart Pieters & Randy Pieters, twee broers, dertigers, met elk onze persoonlijkheid, temperament en karakter. Maar we zijn complementair, en hebben genoeg aan een woord of een blik om elkaar te verstaan en te weten hoe we de zaken gaan aanpakken. Gepassioneerde, enthousiaste, polyvalente en creatieve vaklui zijn we ook al. We doen niets liever dan interieurprojecten in de meest brede zin van het woord aan te pakken. 

 

 

Waarom u met ons zou werken?  

We ontwerpen op maat en plaatsen alles zelf. We bieden creatieve oplossingen voor uitdagende wensen of complexe uitvoeringen. Ook als u een ‘zot’ idee heeft, zijn wij graag van de partij. We hebben een onderbouwde kennis van (duurzame) materialen en nieuwe technieken, oog voor accenten, detail en esthetiek, en we volgen alle trends in de bouw, decoratie en interieurinrichting. 

 

We stellen hoge eisen aan onszelf. Zo bevragen we onszelf bij elke eindfase: "zouden we deze plaatsing en afwerking ook goed vinden als het voor onszelf was?" Enkel dan vragen we u de oplevering te komen goedkeuren.  We stellen ook vast dat klanten ons later terugvragen voor andere opdrachten of spontaan onze mond-aan-mond-reclame verzorgen.    

 

Ook belangrijk... wij gaan voor een maximale ontzorging op alle vlakken! Met ons heeft u 1 aanspreekpunt. We voeren alles zelf uit van a tot z. En wat we zelf niet uitvoeren, laten we doen onder onze eigen supervisie en strikte planning. Alleen uw gemoedsrust telt, en wij zullen uw vertrouwen nooit beschamen.     

 

We werken steeds volgens beschikbaar budget en goedgekeurde offerte. We vragen daarvoor een correcte, faire prijs waar iedereen zich goed bij voelt. Ook vinden wij het evident u de na-service te geven waarop u recht heeft, alsook een garantie van 10 jaar op alle aannemerswerken.